PRODUKTER

Skyltverkstan erbjuder alla typer av skyltar

Skyltar

Skyltverkstan erbjuder alla typer av skyltar i alla former och storlekar. Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.  

Ett axplock av skyltar finns här.

 -- Mini-x.jpg

Logotyper

Skyltverkstán har hjälpt mer än 100 företag att ta fram en logotype. I många fall har vi gjort allt från början till färdig produkt men det förekommer inte allt för sällan att kunderna har en grundtanke som vi spinner vidare på.

Logotyper producerade av Skyltverkstan.

 Skyltverkstan tillverkar och monterar skyltar

Montering

Skyltverkstán åtar sig montering av såväl egentillverkat som externt tillhandahållet material. Vi har mer än 10 års erfarenhet av alla de slag av monteringsarbeten. Önskar Ni en yrkesmannamässig montering anlita oss.  

Monteringar gjorda av Skyltverkstan.

 -- banderollmini.jpg

Banderoller

Vi erbjuder printade banderoller med eller utan öljetter. Då vi vid banderollbeställningar i större format samarbetar med Lindevalls Industri, som kan svetsa ihop vårt banderolltyg, finns det inga begränsningar i hur stora banderoller vi kan göra.

Se flera exempel på andvändningsområden.

 -- Ambusfront.jpg

Fordonsdekor

En av de bästa reklampelarna som finns är företagens fordonspark. Vi tillverkar fordonsdekorer i såväl skuret som printat material.. Om man önskar kan vi använda oss av reflekterande material som synliggör ditt budskap tydligare kvällstid. 

Fler exempel på fordonsdekor tillverkade och monterade av Skyltverkstan.

Arenareklam 

Arenareklam

Arenareklam produceras i alla typer av material från enkel dekor till kvalificerade ljuslådor och allt där emellan.. Genom gått samarbete med idrotten i Östersund och dess sponsorer anlitar många oss när reklamen skall produceras.

Här ser ni några budskap som Skyltverksta´n tagit fram.

 dekaler producerade av Skyltverkstan

Dekaler

En av de produkter vi säljer mest av. Kan fås i alla varianter i utskuren av vanlig folie, reflekterande folie, fluoricerande folie, frostad folie, metallic folie mm. Kan också erhållas i printat material för såväl inom- som utomhusbruk. Färgvalet är obegränsat.  

Ett urval av dekaler producerade av Skyltverkstan.


 Rollup

Rollups


Rollups är en bra reklampelare som genom sin praktiska paketering går utmärkt att använda vid resor. Våra rollups printas och finns i en standardstorlek om 2000*850 mm.  

Exempel på banderoller och rollups.